Ontmoet DISC - Researchsoftware op de SURF Onderwijsdagen 2018

Researchsoftware zal op 6 en 7 november aanstaande aanwezig zijn op de SURF Onderwijsdagen 2018. Wij nodigen u graag uit om bij Stand 9 langs te komen. Wat ons betreft is dit een mooie gelegenheid om elkaar in levenden lijve te ontmoeten en van gedachten te wisselen over EndNote of over onze overige Sitelicentieproducten zoals MathType. U maakt dan tevens kans om een DJI Spark Fly more Combo drone of een Little Sun Charge & Lamp of een Little Sun Original Solar Lamp te winnen (zie details hieronder).

 

Belangrijke data

Programma SURF Onderwijsdagen 2018
Website SURF Onderwijsdagen 2018
6 en 7 november 2018 van 9:45 tot 17:00 uur
Oude Engelenseweg 1, 5222 AA in 's-Hertogenbosch
DISC B.V. - Researchsoftware.com staat op stand 9

 

EndNote en MathType

We ontvangen u graag op onze stand om u uitleg te geven over de producten EndNote X9 en MathType 7 en de bijbehorende licentiemogelijkheden. We informeren u graag.

 

Bezoek stand 9 en win

Het is nu extra aantrekkelijk om onze stand te bezoeken, aangezien we een aantal bijzondere prijzen verloten onder onze bezoekers. Om aan te sluiten bij het thema van deze 20e editie van de SURF Onderwijsdagen, 'Zet onderwijs in beweging', verloten we een heuse Drone: de DJI Spark Fly more Combo drone ter waarde van € 599. Deze drone met camera is, naast gebruik van de bijgeleverde afstandsbediening, met de hand te bewegen. Daarnaast verloten we een tweetal Little Sun Charges (lamp en USB oplaaduitgangen) en vijf Little Sun Originals (lamp), beide op zonnecellen. Met deze laatste twee items ondersteunen wij ook nog eens goede-doelen-projecten. Redenen genoeg dus om ons te bezoeken. We zien u graag op onze stand.

 

EndNote X9 Desktop en Online

EndNote is wereldwijd de meest gebruikte reference management software door Studenten en researchers. EndNote helpt je bij het organiseren en beheren van literatuurverwijzingen. Je kunt er je referenties mee beheren, organiseren, delen, refereren, en publiceren. Er zijn diverse licentiemogelijkheden: Single-user-, Multi-user- en Sitelicenties.

 

MathType 7

MathType is een krachtige tool die je in staat stelt om mathematische notaties en formules te creëren voor word processing, web pagina 's, desktop publishing, presentaties en voor TeX, LaTeX en MathML documenten. MathType is de professionele versie van de Equation Editor in Microsoft Office en werkt met meer dan 500 applicaties en websites, o.a. Apple iWork '09, Mathematica, Google Docs, Gmail, Scrivener en meer. Licenties bestaan uit drie delen: MathType desktop app, de klassieke desktop app voor Windows en Mac, MathType voor Google, een extensie voor Google Docs en MathType Add-in voor Office, een extensie voor Microsoft Word Online (Office 365).